A fehér zsálya füstölőről röviden

A fehér zsálya füstölőről röveiden

A füstölőzés a legtöbb embernél szinte egy szertartás, ami ellazít, elősegíti a pihenést, kellemes hangulatot teremt. Aki gyakran használ füstölőt, bizonyára tudja, hogy mindegyiknek egy picit más hatása van ránk, más esetekben érdemes használni. Nézzük, mi mindenre jó a fehér zsálya füstölő!

Fehér zsálya füstölő - termék

 

fehér zsálya füstölő az egyik legjobb választás tértisztításhoz, ha új lakást vásároltunk, akkor érdemes például meggyújtani, mert segíthet elűzni a negatív energiákat, valamint megvéd az ártó szándéktól. Akár körbe is viheted a lakásban, hogy az illata az egész ingatlant átjárja. Ha egy helyiségben valamilyen kellemetlen élmény érte az embert, akkor ez az illat megtisztítja a teret, vagyis elűzi a megmaradt rossz érzést. Segít megteremteni a belső, lelki békét is.

 

A zsálya már régen is a hosszú élet és a bölcsesség jelképe volt, de napjainkban is fontos szerepet tölt be. A fehér zsálya füstölő népszerű termék, amelynek használatával jobban fogjuk magunkat érezni otthonunkban vagy akár a munkahelyünkön.

Fehér zsálya füstölő - termék

 

A zsálya ősidők óta használatos tértisztító növény. Neve is erre utal, azaz salvere, vagyis gyógyítani. 

A zsálya jelképezte az öregek bölcsességét, a lelki nyugalmat és a hosszú életet. Sőt a rómaiak és az arab orvosok hittek benne, hogy akár halhatatlanná is teheti az embert ez a gyógynövény. Azok, akik rendszeresen zsályával illatosítják és tisztítják otthonaikat könnyedséget, általános megtisztulást, megnyugvást, lelki békét tapasztalnak.

Ha érdekesnek találtad ezt a cikket, akkor mindenképp próbáld ki Te is otthonodban a fehér zsálya csodálatos illatát vagy erejét. Garantáld felszabadulás könnyedség fog végigjárni!

Fehér zsálya termékeink ide kattintva elérhetőek! >>

×