Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Bharath Darshan füstölő
Egyéb indiai füstölő
Füstölőtartó
Golden füstölő
Goloka füstölő
Green Tree füstölő
HEM füstölő
Japán füstölő
Kerti füstölő
Kúpfüstölő
Satya füstölő
Tibeti füstölő
Visszaáramló kúpfüstölő
Abalone kagyló
Fehér zsálya
Füstölő edény
Növényi gyanta
Palo Santo
Tömjén
Diffúzor
Illataroma
Illatgyertya
Illatos teamécses
Illóolaj
Potpourri
Prémium room spray
Viaszkocka
Álomfogó
Angyal
Ásvány
Csakra
Csikung golyó
Élet fája
Élet virága
Ezoterikus gyertya
Fali dísz
Fatima Hamsa
Feng Shui
Inga
Kristály
Kulcstartó
Meditációs kellék
Oltárdísz
Orgonit
Rózsafüzér
Szelenit
Szent Kristóf
Talizmán erszény
Tibeti hangtál
Wicca Mágia
Ásványkarkötő
Ásványmedál
Ásványnyaklánc
Férfi ásványkarkötő
Füstölő csomag
Gyertya csomag
Illóolaj csomag
Tértisztító csomag
Kézműves kerámia
Macska
Mécsestartó
Szélcsengő
Szobor
Textil kendő
Vásárlási utalvány
https://illatmania.hu/wp-content/uploads/2024/03/pexels-photo-4203096-768x512-1.jpeg

Füstölő – Idézd meg az egzotikus India szellemét az otthonodban!

Mindig is érdekelt a távoli India kultúrája? Szeretnéd, hogy otthonod hangulata egy ilyen egzotikus, varázslatos országhoz hasonlítson? Szeretnénk figyelmébe ajánlani az eredeti, indiai füstölő termékeinket! Ismerd meg őket közelebbről.

füstölők mellett számos pozitív hatást tudunk felsorakoztatni. Kiválóan alkalmasak a zavaró gondolatok elhesegetésére és az elme lenyugtatására. Ha  gyakorló meditáló vagy, vagy jógázol, akkor szintén örömét leled majd az ízléses füstölő használatában. Az elfüstölés után még órákon át terjengeni fog a kellemes aroma a szobában, így pár szállal akár egész napra megteremtheted az igazi indiai hangulatot.

Ráadásul a füstölő látványa sem utolsó! Gyönyörködj a játékosan gomolygó füstben, és add át magad az elragadó illatnak! Ha éppen párod várod haza egy romantikus vacsorára, vagy vendégek érkezésére készülsz, webáruházunk készletében meg fogod találni az alkalomhoz illő füstölőt! Termékeink ajándéknak is kitűnőek.

Azon kívül, hogy a füstölőknek kellemes illatuk van, aromaterápiás hatásuk következtében befolyásolják az érzelmi állapotot. Segít megnyitni elménket egy magasabb rendű gondolkodásba, ellazít és megnyugtat. Az otthoni munka közben is segít a koncentrálásban, egy kellemes meditációs, indiai zenével együtt sokkal jobban telik a munkaidő is.

Amit biztosan nem tudtál, hogy a füstölő kifejezetten jól hatással van az egészségre:
az ősi orvoslásban rendszeresen használtak füstölőt a gyógyítás során. Ezekben az időkben a füstölőkészítés művészete főként az indiai papok és ayurvédikus orvosok számára volt fenntartva, istentiszteleti és gyógyászati célokra. Az ottani királyi családok az úgynevezett dhoop füstölőt égették, hogy nyugtató és felemelő hangulatot teremtsenek a környezetükben.

A buddhizmus megszületésével Indiában a füstölő égetése lett az egyik legfontosabb spirituális szertartás. A buddhizmussal együtt a füstölő olyan helyeken is megjelent, mint Tibet és Kína, mint egy fő spirituális rituálé része, amely a helyi gyógynövényeknek és szokásoknak megfelelően kissé eltérő változatot kapott. Csak az 1900-as évek elején született meg a maharadzsa, Mysore királyának ötlete, hogy a füstölőpasztát bambuszrudakra tekerjék, és az ő felügyelete alatt fejlődött ez népszerű művészetté, mivel az újonnan formázott füstölőt a közönség örömmel fogadta. A templomi pasztával ellentétben a vékony pálcikák könnyen kezelhetőek voltak és lágy füstáramot produkáltak, így alkalmasabbak voltak otthoni és kis helyiségekben való használatra.

A füstölőkészítés művészete végül egész Indiában elterjedt. Sok templom készségesen átvette a füstölőpálcikákat, míg mások továbbra is a hagyományos pasztát égetik.

A füstölő fertőtlenítő és csíraölő hatása ma már közismert. Így tud segíteni a fertőzések terjedésének megakadályozásában. Ez hozzájárul a szervezet vitalitásának megőrzéséhez és fokozza a szervezet öngyógyító erejét.

Mi többek között az eredeti, indiai HEM füstölőket forgalmazzuk szakáruházunkban. Ezeknek a pálcáknak az alapszaga szinte érezhetetlen, így használatuk során végig kizárólag az az illat fog terjengeni amibe Te elsőre beleszerettél!

A kiváló minőségű, eredeti fehér zsálya illatú HEM füstölőnk az egyik legjobb választás tértisztításhoz. Ha új lakást vásároltunk, akkor érdemes például meggyújtani, mert segíthet elűzni a negatív energiákat, valamint megvéd az ártó szándéktól. Akár körbe is viheted a lakásban, hogy az illata az egész ingatlant átjárja. Ha egy helyiségben valamilyen kellemetlen élmény érte az embert, akkor ez az illat megtisztítja a teret, vagyis elűzi a megmaradt rossz érzést. A fehér zsálya füstölő segít megteremteni a belső, lelki békét is. A zsálya már régen is a hosszú élet és a bölcsesség jelképe volt, de napjainkban is fontos szerepet tölt be. A fehér zsálya füstölő népszerű termék, amelynek használatával jobban fogjuk magunkat érezni otthonunkban vagy akár a munkahelyünkön. Fordulj érte hozzánk bizalommal!

Füstölőinket ide kattintva érheted el! >> 

Ha kérdésed lenne a füstölőinkkel kapcsolatban, vagy érdeklődnél az elérhető aromák kapcsán, örömmel várjuk megkeresésed elérhetőségeinken!

Illatmánia | Minden jog fenntartva © 2024 | Az oldalt fejlesztette: Kluge Marketing Kft.

0
  • A minimum rendelési összeg 5000 Ft.
0
Kosarad