Füstölő – Idézd meg az egzotikus India szellemét az otthonodban!

Mindig is érdekelt a távoli India kultúrája? Egy apró szeletet saját otthonába telepítene ebből az egzotikus, varázslatos országból? Szeretnénk figyelmébe ajánlani az eredeti, indiai füstölő termékeinket! Ismerd meg őket közelebbről.

füstölők mellett számos pozitív hatást tudunk felsorakoztatni. Kiválóan alkalmasak a zavaró gondolatok elhesegetésére és az elme lenyugtatására. Ha  gyakorló meditáló vagy, vagy jógázol, akkor szintén örömét leled majd az ízléses füstölő használatában. Az elfüstölés után még órákon át terjeng a kellemes aroma a szobában, így pár szállal akár egész napra megteremtheted az igazi indiai hangulatot.

Ráadásul a füstölő látványa sem utolsó! Gyönyörködj a játékosan gomolygó füstben, és add át magad az elragadó illatnak! Ha éppen párod várod haza egy romantikus vacsorára, vagy vendégek érkezésére készülsz, webáruházunk készletében meg fogod találni az alkalomhoz illő füstölőt! Termékeink ajándéknak is kitűnőek.

Azon kívül, hogy a füstölőknek kellemes illatuk van, aromaterápiás hatásuk következtében befolyásolják az érzelmi állapotot. Segít megnyitni elménket egy magasabb rendű gondolkodásba, ellazít és megnyugtat. Az otthoni munka közben is segít a koncentrálásban, egy kellemes meditációs, indiai zenével együtt sokkal jobban telik a munkaidő is.

Amit biztosan nem tudtál, hogy a füstölő kifejezetten jól hatással van az egészségre:
Az ősi orvoslásban rendszeresen használtak füstölőt a gyógyítás során. A füstölő fertőtlenítő és csíraölő hatása ma már közismert. Így tud segíteni a fertőzések terjedésének megakadályozásában. Ez hozzájárul a szervezet vitalitásának megőrzéséhez és fokozza a szervezet öngyógyító erejét.

Mi többek között az eredeti, indiai HEM füstölőket forgalmazzuk szakáruházunkban. Ezeknek a pálcáknak az alapszaga szinte érezhetetlen, így használatuk során végig kizárólag az az illat fog terjengeni amibe Te elsőre beleszerettél! Ha kérdésed lenne a füstölőinkkel kapcsolatban, vagy érdeklődnél az elérhető aromák kapcsán, örömmel várjuk megkeresésed elérhetőségeinken!

 

 

[]