Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Webáruházunkban kétféle szállítási mód közül választhatsz:

  1. Házhozszállítás GLS futárszolgálat által (banki átutalással olcsóbb díjjal vagy utánvéttel kicsit magasabb díjjal).
  2. Személyes átvétel telephelyünkön, 1101 Budapest, Pongrác út 15/A címen (kapubejárattól jobbra) – ez esetben nincs semmilyen szállítási költség!

A szállítási idő függ attól, hogy milyen szállítási és fizetési módot választottál, de jellemzően 1-4 munkanap.

Szállítani jelenleg csak Magyarországra áll módunkban! 

Amennyiben Budapesten tartózkodsz, lehetőség van személyes átvételre készpénzes fizetéssel, minden egyéb költség nélkül. Budapesten a Kőbányai út 36. alatti telephelyünkön, nyitvatartási időben (Hétfőtől-péntekig 8.30-15.30) van lehetőség átvenni termékeinket. 

Figyelem! A személyes átvételnél kezelési, csomagolási és szállítási költséget nem számítunk fel. A rendelések csak külön értesítő e-mail után állnak rendelkezésetekre!

Továbbá szeretnénk felhívni figyelmeteket arra is, hogy személyes átvétel esetén a webáruházban feltüntetett (üzleteknél sokkal kedvezőbb!) árak kizárólag a webáruházban előzetesen megrendelt termékekre vonatkoznak, és kizárólag az átvehetőség e-mailben történt visszaigazolása után állnak rendelkezésetekre!

A futárszolgálattal történő szállítás a legkényelmesebb megoldás. Amennyiben ezt a szállítási módot választod, lehetővé kell tenned, hogy a futár kiszállítási időben (8-17 óráig) át tudja adni Neked - akár lakcímen akár munkahelyen, illetve megbízottadnak a csomagot. Kérjük, mindenképp úgy adj meg szállítási címet, hogy a futártól valaki át tudja venni a csomagot. Amennyiben  úgy döntesz, hogy megbízol valakit, hogy vegye át helyetted  a csomagot, kérjük, az illető tudjon róla, és legyen nála elég készpénz (amennyiben az utánvétes fizetési megoldást jelölted meg). Praktikus megoldás munkahelyre -mint szállítási cím-  kérni a csomagot (pontos cím, elérhetőség megjelöléssel), amennyiben az adott időszakban (8-17 óráig)  munkahelyeden fogsz  tartózkodni. Ez azért nem jelent különösebb nehézséget, mivel a  szállítási és számlázási címednek nem kell megegyeznie.
 

GLS futárszolgálat szállítási díjak:

Csomag súlya  Szállítási díj
     a csomagolási és kezelési költséget is tartalmazza
0 - 2 kg 1150 Ft
2 - 5 kg 1350 Ft
5 - 10 kg 1550 Ft


GLS utánvétel díjak:

Rendelési végösszeg                 Utánvét díj
0 - 20 000 Ft               400 Ft
20 000 - 50 000 Ft               500 Ft
50 000 - 100 000 Ft               800 Ft
100 000 - 200 000 Ft             1250 Ft


25 000 Ft rendelési végösszeg felett a szállítási díjat elengedjük.
A már eleve nagyon kedvezményes nagykereskedelmi webshop árainkra az ingyenes szállítási feltételek nem vonatkoznak.

 

Kérjük, az átvételkor mindenképpen ellenőrizd, hogy a termék nem hibás, hiányos-e, illetve az a szállítás során nem sérült-e meg!

Amennyiben problémát észlelsz a termékkel kapcsolatban vetess fel jegyzőkönyvet átvételkor!  Kérjük, értesíts minket a Kapcsolat menüpontban található e-mail címen, hogy minél hamarabb orvosolni tudjuk a problémát! Ha a  megrendelt termék hibás, vagy láthatóan a szállítás során megsérült, akkor azt az Üzemeltető díjmentesen kicseréli. Amennyiben nincs mód a cserére, a vevő eldöntheti, hogy a cégünk által felajánlott kedvezményes áron megtartja a terméket vagy elállhat a vásárlástól. A reklamációról, az elállásról, a jótállásról és a szavatosságról, valamint a panaszkezelésről részletesen tájékozódhatsz  az Általános Szerződési Feltételek menüpont alatt!

Miután megrendelésedet csomagolva összekészítettük és átadtuk a szállítást végző cégnek, erről e-mailben értesítünk.

Ha a folyamatban levő szállítással kapcsolatban további kérdésed van, kérjük, fordulj a szállítást végző cégek ügyfélszolgálatához:

GLS: 06-1/802-0265 (hétfőtől-péntekig 7:00 és 20:00 között)

Keresés