Zsályás növényi köteg, vagy Palo Santo – melyiket használjam tértisztításhoz?

Először is érdemes tisztába lenni a két növény tulajdonságaival és megismerni tradícióit, melyek évezredekre vezetnek vissza ősi természetközeli, sámánisztikus kultúrákhoz – mikor az ember még mélyen és alázattal tisztelte a természetet.

A kaliforniai fehér zsálya (növényi kötegek) az észak-amerikai őslakosok spirituális szertartásainak része, a Palo Santo pedig Dél-Amerikában az Andok bennszülött közösségei, sámánjai által használatos mind a mai napig.
A kaliforniai fehér zsálya (növényi kötegek) és a Palo Santo bizonyos tekintetben hasonlóak, mivel mindkettő erős tértisztító tulajdonságokkal rendelkezik.
A zsálya nagy teherbírású, erős tértisztító növény, mely a térben az összes energiát kitisztítja a térből, beleértve a pozitívat is. De aggodalomra semmi ok, mivel pozitív szándékkal, zenével, meditációval, tánccal azonnal visszahívhatóak a pozitív energiák.
A Palo Santo leginkább arról a képességéről ismert, hogy pozitivitást, békét és nyugalmat varázsol a térbe. Ezért jó dolog együtt égetni a zsályát és a palo santo-t. Tehát ha azon tűnődsz, hogy előbb zsályát vagy palo santo-t égess-e, a válasz egyértelmű. Először égess zsályát, hogy elűzd a rossz energiákat, majd használj palo santo-t, hogy visszahozd a jókat! Fedezd fel kínálatunkat!

 

Fontos! Mielőtt elkezdenéd a tértisztítási szertartást, győződjön meg arról, hogy nyitva legyenek az ablakok, ellenkező esetben csapdába ejted az összes negatív energiát, mely így nem képes távozni. Mindezek után meg kell határozni a ceremóniával kapcsolatos szándékaid. Például szentelheted a tértisztítást annak a célnak, szándékodnak, hogy egy negatív esemény lenyomatait eltűntesd otthonodból és helyébe bőséget, boldogságot és szeretetet hívsz otthonodba. Áldás!

#tértisztítás #zsálya #palosanto

×