fbpx

Füstölő, HEM Relaxing (Nyugtató), 20 szál

280Ft

HEM Relaxing (Nyugtató)

Kiváló minőségű HEM Relaxing, hatszögletű, 20 szálas aromaterápiás füstölő. A levendula és a fehér zsálya nyugtató, tértisztító illatával.

A levendula füstölő kiválóan hat az érzelmi bajokra, eloszlatja a félelmeket, segít az idegesség, a feszültség feloldásában.

Lazít és támogatja a testi-lelki jó közérzet fenntartását!

Felveszi a küzdelmet a fertőzésekkel szemben, csökkenti a gyulladásokat. Jó hatásfokkal alkalmazható légzőszervi panaszok esetén.

Fertőtlenítő, antibakteriális, és antivirális hatású!

A fehér zsálya az egyik legjobb választás tértisztításhoz, ha új lakást vásároltunk, akkor érdemes például meggyújtani, mert segíthet elűzni a negatív energiákat, valamint megvéd az ártó szándéktól. Akár körbe is viheted a lakásban, hogy az illata az egész ingatlant átjárja. Ha egy helyiségben valamilyen kellemetlen élmény érte az embert, akkor ez az illat megtisztítja a teret, vagyis elűzi a megmaradt rossz érzést. A fehér zsálya füstölő segít megteremteni a belső, lelki békét is.

A zsálya már régen is a hosszú élet és a bölcsesség jelképe volt, de napjainkban is fontos szerepet tölt be. A fehér zsálya füstölő népszerű termék, amelynek használatával jobban fogjuk magunkat érezni otthonunkban vagy akár a munkahelyünkön. Fordulj érte hozzánk bizalommal!

11 készleten

Füstölő, HEM Relaxing (Nyugtató), 20 szál

280Ft